Winterkoninkje
Beste leden van de Vogelwerkgroep Midden Kennemerland,

Onze voorjaars-ledenvergadering viel midden in de eerste coronagolf, en moesten we toen schrappen.

Voor onze najaars-ALV op 18 november hadden we goede hoop, en naast het onderkomen in De Kern ook nog een optie op een uitwijkmogelijkheid. Helaas is alles nu toch weer helemaal “op slot” en kunnen we vanwege de corona maatregelen als VWG leden niet meer fysiek bij elkaar komen. Dat zou betekenen dat we weer één ALV zouden moeten schrappen en dat 2020 de boeken in zou gaan als een heel jaar zonder ALV. Dat willen we natuurlijk niet.

Gister heeft jullie bestuur een digitale vergadering gehouden die ons voldoende houvast gaf om ook de komende ALV van 18 november digitaal te gaan houden.

Wil je “aanwezig” zijn op deze digitale ALV (thuis achter de computer) dan kan dat als je je snel aanmeldt bij de moderator voor deze vergadering: hans.schekkerman@sovon.nl . (Let op: niet via 'reply' op deze email). Je krijgt dan van hem een mail met een link toegestuurd waarmee je op de 18de kunt inloggen. De vergadering gaat van start om 20:00 uur, maar je kunt inloggen vanaf 19:00 uur zodat we allemaal even kunnen oefenen. In de mail die je van Hans krijgt staat, behalve die link, ook zijn telefoonnummer zodat eventuele opstartprobleempjes één-op-één kunnen worden opgelost.

Voor de goede orde; de geplande lezing van Hans na afloop van de vergadering over de integrale inventarisatie van het duingebied houden we nog even tegoed. We verkennen wel de mogelijkheid om ook die later digitaal te organiseren.

Voor nu geldt dus: meld je aan als je op 18 november digitaal aan de ALV wilt deelnemen.

Jullie secretaris,
Arie Dekker
MailPoet